fdgr primește daune de 20.000 de lei de la darius vâlcov pentru o postare

Daune de 20.000 trebuie să plătească Darius Vâlcov, Forumului Democrat al Germanilor din România, ca daune pentru postări defăimătoare pe internet.

Pe când era onsilier al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov a postat pe Facebook în 2018 un clip video care sugera că #rezist şi Forumul Democrat al Germanilor din România sunt organizaţii naziste. În montaj apărea şi o fotografie cu președintele Iohannis, pe care îl asemăna cu Hitler.

”FDGR a câștigat procesul cu Darius Vâlcov. Soluția este definitivă. Recursul lui Darius Vâlcov a fost respins ca nefondat de Curtea de Apel Craiova. Acesta contestase soluția Tribunalului Olt prin care fusese obligat la plata de daune în valoare de 20.000 RON pentru postări defăimătoare la adresa FDGR și a minorității germane”, a anunțat FDGR pe pagina de Facebook a formațiunii.

La rândul său, deputatul FDGR Ovidiu Ganţ a afirmat că ”încă un reprezentant al «regimului Dragnea-Dăncilă» a primit din partea justiţiei ce a meritat, pentru calomniile proferate”.

Ultima oră

Comentariul meu