Drumeții călare în inima naturii pe Valea Avrigului la complexul Pensiunea Ghiocelul

Când ne simțim copleșiți de agitația orașului ori când ne săturăm de rutina zilelor uneori mult prea tumultoase, o escapadă în inima naturii este mereu binevenită. Mai ales acum când, la început de primăvară, odată cu tot ce ne-nconjoară, simțim și noi că ne dezmorțim, pare că ne dorim și mai arzător să găsim liniștea. Și, datorită celor de la Pensiunea Ghiocelul, o avem aici, aproape. La doar câteva minute de Sibiu, la poalele munților Făgăraș, pe malul râului Avrig, avem parte de o oază de energie.Drumeții călare în inima naturii pe Valea Avrigului la complexul Pensiunea Ghiocelul

Complexul Pensiunea Ghiocelul din Avrig este deschis și în această perioadă și este gata să vă primească cu mic, cu mare, în siguranță. Cu o experiență de 29 de ani în domeniul turismului, oamenii locului știu cum să vă facă să vă îndrăgostiți iremediabil de tot ce vă oferă: drumeții călare, plimbări cu trăsura, cursuri de echitație, plimbări cu bicicletele, cazare, mâncare apetisantă și un spațiu mare în grădină, la soare ori la umbră, numai bun de servit masa.

Centrul de echitație, deschis pentru turiști

La centrul de echitație din cadrul Complexului Pensiunea Ghiocelul din Avrig sunt îngrijiți 20 de căluți de rasă. Turiștii sunt mereu bineveniți să-i mângâie și să-i admire și, mai cu seamă, să învețe să călărească. Instructorii specializați sunt acolo pentru voi.

Acum că vremea se încălzește, nu există remediu mai bun pentru a scăpa de stres decât o drumeție cu caii la poalele munților Făgăraș. Un cadru de poveste, într-o zonă liniștită, nepoluată și învăluită într-un mister aparte.

„La centrul nostru de echitație avem douăzeci de cai, dar și instructori specializați, pentru persoanele care vor să învețe să călărească. Organizăm drumeții călare spre munte, cât și plimbări cu trăsura. Suntem bucuroși să primim aici și copiii cu deficiențe locomotorii ori cu autism pentru a face gratuit terapie cu caii”, spune Vasile Meres, administratorul Complexului Pensiunea Ghiocelul din Avrig.Drumeții călare în inima naturii pe Valea Avrigului la complexul Pensiunea Ghiocelul

Grădina de basm la poalele munților

Aerul tare de munte să vă umple plămânii, adierea vântului să vă mângâie pielea… iar bucătarii de la Pensiunea Ghiocelul să vă încânte papilele gustative. Cu siguranță vă veți simți de-a dreptul împliniți într-o astfel de oază de relaxare, unde vă hrăniți nu doar stomacul, ci și sufletul.

Restaurantul de la Pensiunea Ghiocelul este celebru pe Valea Avrigului pentru bucătăria rafinată. Cu o masă savurată în grădină și cu o răcoritoare băută după câteva ore de călărit vă încheiați ziua bucuroși că ați ales să veniți într-o astfel de locație.

Sunteți bineveniți oricând și chiar sfătuiți să vă distanțați de orașele sufocante și să vă conectați cu natura. Relaxarea începe la Pensiunea Ghiocelul din Avrig.Drumeții călare în inima naturii pe Valea Avrigului la complexul Pensiunea Ghiocelul

WEB:  http://www.ghiocelul.ro/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Pagina-Pensiunea-Ghiocelul-1415968231808522

TELEFON +40 744391877

Ultima oră

Comentariul meu