a murit fostul director al poștei din sibiu, ioan trâmbițaș
Sursa foto: adevarul.ro

Fostul director al Poștei din Sibiu, Ioan Trâmbițaș s-a stins din viață. Inspectorul a decedat vineri, 5 martie în urma unui accident rutier

În cursul zilei de vineri, 5 martie, Inspectorul de la Poșta Română Sibiu, s-a stins din viață. Acesta a fost implicat într-un accident rutier în data de 2 martie. În timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, a fost lovit de către un autoturism condus spre Șelimbăr. Șoferul în vârstă de 46 de ani nu a acordat prioritate de trecere și l-a lovit.  Accidentul a avut loc pe bulevardul Vasile Milea, în fața ACR. Victima a fost preluată de un echipaj al Ambulanței și transportat la spital pentru mai multe investigații. În urma accidentului pacientul prezenta politraumatisme și un traumatism cranio-cerebral acut închis, dar și traumatism facial.

Ioan Trâmbițaș a ocupat scaunul de Director al Poștei Sibiu mai bine de 25 de ani

Ioan Trâmbițaș a avut un singur post de muncă toată viața. În anul 1973 şi-a început activitatea la Oficiul de Tranzit Sibiu. Din factor peronar a ajuns repede contabil, programator şi economist. În timp a reuşit să cunoască judeţul ca nimeni altcineva şi din 1991 a ocupat funcția de şef al Oficiului Judeţean. Astfel, a fost unul dintre cei mai vechi şefi de instituţie din judeţ. A avut un moment de cumpănă la începutul anilor ’90, când putea schimba Sibiul cu Bucureştiul, dar, statornic fiind, a rămas în oraşul de pe Cibin.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. L-am cunoscut pe acest om si am colaborat cu el. A fost un om deosebit. Condoleante familiei indoliate.
    Urmasii sai, sotia, copiii, fratii si surorile, nepotii si nepoatele, parintii etc. au dreptul la despagubiri.