surprinde-o cu o cină acasă de 8 martie

La finalul unei sesiuni de shopping în căutarea cadourilor potrivite de 8 martie, după ce ați tăiat tot de pe lista de cumpărături, nu uitați înainte de plecare să comandați și cina la pachet pentru a o savura împreună cu persoana dragă când ajungeți acasă.

La Shopping City Sibiu, restaurantele din food court sunt pregătite cu meniuri potrivite pentru livrare la pachet, pentru zilele în care vreți să vă răsfățați fără să fie nevoie să gătiți în propria bucătărie. În funcție de preferințele culinare, puteți alege între Cartofisserie – restaurantul specializat în rețete aromate de cartofi, restaurantele de tip fast-food KFC, Taco Bell și Mesopotamia, bucătăria grecească de la Gyros King, cea libaneză de la Al Hamra, restaurantele cu meniuri fresh și combinații de salate Pep &Pepper și Salad Box, bucătăria asiatică de la Yummy Yang sau o cină cu paste inspirată de bucătăria tradițională italienească de la restaurantul Insieme.

De la Cartofisserie, restaurantul unde cartofii prăjiți sunt ridicați la rang de artă, merită să încercați cartofii prăjiţi scăldaţi în sosuri condimentate, cu ierburi şi arome, pentru o experienţă completă a gustului desăvârşit. Pentru a merge la sigur, treci pe la KFC sau Taco Bell și comandă fără ezitare aripioarele picante cu faimosul sos de usturoi sau un taco crocant care îți satisfac papilele gustative instant și îți potolesc foamea. La Mesopotamia poți merge la sigur pentru gustări rapide, legumele selectate zilnic de la furnizori locali, cartofii de la furnizori verificați, pâinea pe vatră coaptă pe loc, 5 sosuri unice produse zilnic in-house și carnea de curcan cu conținut redus de colesterol.

Pentru cei îndrăgostiți de rețetele tradiționale orientale și aromele picante, Al Hambra excelează prin mâncăruri cu gusturi exotice rafinate și condimentate, prospețime și savoare ce oferă o experiență culinară și culturală de neuitat. La Gyros King veți găsi gustul autentic grecesc, şi odată cu el, soarele, marea şi starea de spirit din Grecia. Preparatele sunt pregătite ca la carte, după rețete greceşti originale, cu ingrediente aduse direct din țara de pe țărmurile Mediteranei

Dacă sunteți sunteți în căutarea unui meniu ușor și energizant, conceptul restaurantului Pep & Pepper are la bază ideologia ‘’The Eatwell Plate’’, o dietă echilibrată și sănătoasă în 3 pași simpli: alegi carnea marinată sau dintre opțiunile veggie, combini cu una dintre garniturile speciale, adaugi salată proaspătă și completezi cu un fruct savuros. Dacă aveți poftă de ceva ușor și rapid, la Salad Box vei găsi o listă lungă de salate pline de vitaminele și proteinele care îți vor da energie după o zi lungă de muncă.

Pentru o cină care să îi amintească de plimbările pe Riviera italiană, recomandăm să încercați Insieme Ristorante, restaurantul care aduce savoarea mâncării cu specific italian mai aproape de tine. Aperitive, pizza, paste, dar și alte preparate inspirate din bucătăria italiană, deserturi delicioase și patiserie sunt pregătite după rețete autentice, manual, cu atenție în cel mai mic detaliu.surprinde-o cu o cină acasă de 8 martie

Așadar, ce poate fi mai plăcut decât să fii surprins cu o cină gata preparată pe care să o savurezi în tihnă, împreună cu persoana dragă, fără să fie nevoie să gătești.

 

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

 

Shopping City Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19 

Shopping City Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Ultima oră

Comentariul meu