sinuciderea de la gura râului - paznicul l-a vazut pe dorel și l-a avertizat să plece de pe baraj

Evenimentul tragic de la Gura Râului a șocat o întreagă comunitate. Un tânăr s-a urcat pe baraj și s-a prăbușit în gol de la o înălțime de aproximativ 75 de metri. Sibianul s-a izbit cu putere de pământ, astfel că atunci când a fost găsit era fără suflare.

CITEȘTE ȘI: Sinucidere la Gura Râului – Un tânăr s-a aruncat de pe baraj

Tânărul a dat târcoale barajului cu câteva ore înainte de sinucidere

Dorel N. locuia în municipiul Sibiu. În cursul zilei de luni, mai mulți localnici l-ar fi văzut plimbându-se prin localitatea Gura Râului. La lăsarea serii, acesta s-ar fi dus în zona barajului și „a inspectat” locul. Sursele Ora de Sibiu spun că paznicul l-ar fi zărit dând târcoale, astfel că l-a rugat să plece întrucât accesul era interzis. Mai apoi, tânărul s-a făcut nevăzut.

Câteva ore mai târziu însă, sibianul s-a urcat pe baraj și s-a aruncat în gol. S-a prăbușit pe mal și a murit. Marți dimineața a fost găsit zăcând pe pământ chiar de angajatul Hidrocentralei.

Dorel împlinea 33 de ani în martie

Dorel N. ar fi împlinit 33 de ani în data de 15 martie. Bărbatul era născut în Sibiu și locuia în zona Orașului de Jos. Sursele Ora de Sibiu spun că tânărul era cunoscut cu afecțiuni psihice. Nu se știe însă ce anume l-a făcut să recurgă la un asemenea gest.

Ultima oră

Comentariul meu