mascații au descins la o adresă greșită - „mi-au pus arma în piept și au vrut să-mi împuște câinele”
foto: arhivă

O femeie și fiica acesteia s-au trezit cu mascații peste ele în casă. Aceștia voiau să ajungă la adresa din spatele locuinței acestora, însă au ajuns la adresa greșită. Descinderea făcea parte dintr-o acțiune amplă a Direcției Transporturi de la Poliția Română, scrie Digi24.

Femeia a fost trezită noaptea din somn. Mascații au rupt poarta și i-au spus că au un mandat pe care trebuie să îl execute. Totul s-a petrecut în Clinceni, județul Ilfov.

„Așa-zișii apărători ai oamenilor de rând au greșit adresa. Eu am fost bruscată (…) Mi-au pus arma în piept, au vrut să-mi împuște câinele. Sunt vânătă pe mâini, țineau de mine, voiau să-mi împuște câinele în cap. Voiau să plece fără să-mi spună de ce fac asta”, a declarat femeia pentru Ziare.com.

Femeia a mai spus că a sunat la 112, dar la primul apel i-a fost închis telefonul. A chemat și ambulanța, fiica ei având nevoie de îngrijiri după ce a făcut un atac de panică.

„Nu sunt capabili să găsească adresele. Vreau să-i dau în judecată pentru ce mi-au făcut. Le fac reclamație. Vreau doar să-și ceară scuze public, să nu se mai întâmple așa ceva în țara asta, și să fie trași la răspundere”, a mai spus proprietara, potrivit Ziare.com.

Sursa: Digi24

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. astia sunt militienii cei pregatiti care vor salarii marite, cu pensii astronomice?!