Hoț prins la trei luni după ce a furat colete dintr-o mașină de curierat
foto: arhivă

Un sibian care a furat mai multe colete dintr-o mașină parcată în Piața Unirii a fost prins de polițiști și reținut la trei luni distanță de la infracțiune.

„La data de 3 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 38 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 24 noiembrie 2020, între orele 11,30 – 12,00, ar fi sustras trei colete și un plic dintr-un autoturism parcat în Piața Unirii din municipiul Sibiu, portierele autoturismului fiind descuiate. Prejudiciul creat se ridică la suma de 17.500 de lei.

Sibianul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente pentru aplicarea unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Ultima oră

Comentariul meu