pieton lovit pe trecere pe bulevardul vasile milea
Foto Arhivă

Un bărbat de 50 de ani a ajuns marți dimineața la spital după ce a fost lovit de un autoturism chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc în fața ACR pe bulevardul Vasile Milea.

Șoferul de al  46 de aniunui autoturism condus spre Selimbar nu acorda prioritate de trecere si loveste un barbat angajat regulamentar in traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni din zona ACR, nesemaforizata.

Victima, un sibian de 50 de ani, a fost preluat de un echipaj al Ambulanței și transportat la spital pentru mai multe investigații. In urma accidentului pacientul prezinta politraumatusme si un TCC acut inchis ,traumatism facial.

 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Am trecut pe acolo imediat dupa accident … In acelasi loc erasa o patesc si eu acum vre-o cativa ani la aceeasi trecere de pietoni . O dubita a oprit dar pe banda a doua venea un bolid de bulgaria pe care nu il durea nici la 2 metri de ce e in fata lui (trecere de pietoni)

  2. E bine ca ati pus poza de pe Bulevardul Victoriei, daca tot s-a produs incidentul pe Bdul Vasile Milea

    1. Haha chiar ca … Eu am filmare de la locul accidentului am trecut imediat dupa ce a plecat ambulanta… Era ditamai balta de sange …