acum la sibiu avem primii ochelari cu inteligență biometrică - îi comanzi la optikron center

Astăzi, datorită noilor tehnologii, pentru a putea realiza ochelarii cu INTELIGENȚĂ BIOMETRICA avem nevoie de date precise pentru fiecare ochi în parte. Pentru ca fiecare ochi este diferit. De aceea, la OPTIKRON CENTER, ochiul se măsoară în 7.000 de puncte diferite cu inovatorul DNEye Scanner 2 RODENSTOCK.

Măsurătoarea durează doar un minut și jumătate și  permite să determinarea lungimii individuale a ochiului, puterea și grosimea corneei, adâncimea camerei anterioare, mărimea pupilei, puterea cristalinului, adâncimea camerei vitroase precum și multe alte date ale refracției.

Pe baza acestor măsurători se creează o topografie individualizată a fiecărui ochi, la fel de unică ca și ADN-ul. Această topografie este folosită de către RODENSTOCK în vederea calculării lentilei perfecte pentru fiecare purtător.

Toate măsurătorile realizate cu  DNEye Scanner 2 se transmit pe un canal securizat direct în Germania, în laboratoarele RODENSTOCK, unde are loc producția UNICAT a lentilelor dumneavoastră. Asteaptă-te doar la ce este mai bun.

Programează-te acum!

YouTube video

Tehnologia Ochelarilor Biometrici:

Aceasta este tehnologia pe care v-o propune Optikron la Sibiu,  DNEye PRO, și are ca rezultat o lentilă calculată pentru a se potrivi micrometric fiecărei persoane în parte. Aplicarea INTELIGENȚEI BIOMETRICE este cea care face marea diferență.

Atunci când au fost chestionați cei care au făcut trecerea la ochelarii biometrici:

92% au văzut mult mai clar decât înainte*

88% au observat un confort vizual ridicat comparativ cu ochelarii lor vechi*

84% au observat un contrast mai bun*

87% au observat un timp redus de adaptare**

Nu vă conformați ochelarilor standard, alegeți perfecțiunea la următoarea dumneavoastră pereche de ochelari.

Tehnologia este unică la nivel mondial și conferă o vedere deosebită.  Alege primele lentile de înaltă precizie din lume, realizate în totalitate după un model de ochi biometric.

Dacă îți dorești o pereche de ochelari unică, perfect individualizată, potrivită nevoilor tale vizuale, fizionomiei și stilului tău de viață,  soluția este OPTIKRON CENTER, în HABERMANN MARKT.

Este atât de simplu să te programezi la Optikron Center!

 

 

Ultima oră

Comentariul meu