Teroare ca-n filme la Onești - Doi muncitori uciși într-un apartament de fostul proprietar după ce i-a luat ostatici

Doi muncitori contractați pentru a renova un apartament în Onești au fost omorâți, luni seara, de fostul proprietar, supărat că fusese evacuat. Poliția a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ținut cei doi bărbați ostatici.

Bărbatul de 68 de ani a intrat în apartamentul unde cei doi bărbați renovau, ei fiind angajați de actualul proprietar și i-a ținut ostatici. Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, furios că renovau apartamentul din care fusese evacuat. Polițiștii au intervenit în forță și au tras mai multe focuri de armă.

Potrivit  unuperotuși.ro fostul proprietar al apartamentului a intrat peste muncitori în casă și, sub amenințarea că-i va înjunghia  i-a legat cu mâinile la spate apoi a anunțat Poliția. Zona a fos rapid inconjurată de polițiști, jandarmi și de pompieri, iar un negociator a încercat să-l convingă pe bărbatul de 65 de ani să renunțe la amenințări și să-i elibereze pe cei doi muncitori nevinovați. Pe tot timpul negocierilor agresorul i-a ținut în dreapta și în stânga sa pe muncitori, pe balconul imobilului, situat la etajul 3 al blocului. Din nefericire, acțiunea forțelor de ordine s-a soldat cu un eșec. Când poliția a intervenit ca să spargă ușa metalică, agresorul nu a mai ținut cont de nimic și a început să-i înjunghie pe  cei doi muncitori.

Unul dintre muncitori era decedat deja după ce polițiștii au pătruns în apartament. Celălalt, un bărbat de 36 de ani a fost luat în stare critică, în stop cardio respirator și dus la spital, unde a decedat. „A intrat în stop, am reușit să îl resuscităm, apoi a făcut din nou stop, s-a recurs și la stimulare cardiacă, însă din păcate a decedat”, a spus Anca Băncescu, directorul medical al Spitalului Bacău. Agresorul a ajuns și el la spital. El multiple plăgi împușcate. Este internat la Chirurgie, în stare stabilă și urmează ca medicii să îl ducă în sala de operație.

Adjunctul Polițiie Române, chestorul de poliție Florentin Brăcea, merge la Bacău, unde va conduce verificările în urma tragediei de la Onești, unde un bărbat a sechestrat și omorât doi muncitori care renovau un apartament din care el fusese evacuat.

Poliția Română transmite, luni seara, că s-a decis ca o echipă de specialiști, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgență în județul Bacău, pentru a verifica modul de intervenție la eveniment.

Din echipa de verificare fac parte chestor de poliție Alexandru Scurtu, directorul SIAS -IGPR și comisar-șef de poliție Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al DIC – IGPR. La finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun.

Primele imagini ale intervenției din blocul din Onești surprind haosul. Deși teoretic se știa că unul dintre muncitori fusese înjunghiat, polițiștii intră zgomotos în scara blocului. La scurt timp se aud primele împușcături. În tot acest timp, pe stradă sunt mai multe persoane, iar forțele de ordine încearcă să disperseze mulțimea curioasă.

Doi muncitori care renovau un apartament în Onești, județul Bacău, au fost omorâți, luni seara, de fostul proprietar, supărat că fusese evacuat. Poliția a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ținut cei doi bărbați ostatici.

YouTube video

YouTube video

 

 

Ultima oră

Comentariul meu