profesoară din sibiu răpusă de cancer - andreea parincianu, plânsă de foștii elevi
Sursa: Facebook Profil Public

Profesoara Andreea Ioana Parincianu a decedat în cursul săptămânii trecute. Acesta a fost răpusă de cancer la vârsta de 41 de ani.

Andreea Parincianu a fost profesoară de limba franceză la Școala Gimnazială „Radu Selejan” din municipiul Sibiu. Viața ei s-a încheiat la vârsta de 41 de ani, fiind răpusă de o boală groaznică și chinuitoare: cancer.

A fost o profesoară extrem de iubită și apreciată. Elevii săi au primit înmărmuriți cumplita veste și i-au transmis ultimele gânduri pe pagina de Facebook.

„Dumnezeu să vă așeze în dreptul îngerilor. Ați fost o persoană extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze, de la care am avut foarte multe de învățat. Îmi este foarte greu să vorbesc despre dumneavoastră la trecut, ne-ați părăsit prea devreme, acum sunteți îngerul păzitor al tuturor elevilor pe care i-ați învățat. Îmi veți rămâne o amintire vie mereu în suflet. DUMNEZEU SĂ VĂ ODIHNEASCĂ în pace, doamna dirigintă, drum lin spre îngeri!”, a scris un elev, pe pagina de Facebook a profesoarei.

„Încă sunt în stare de șoc, nu-mi găsesc cuvintele! Un om de milioane și un profesor pe măsură. Dumnezeu să o odihnească în pace”, scrie o altă elevă.

O mulțime de oameni au transmis condoleanțe familiei profesoarei Parincianu.

Ultima oră

Comentariul meu