medic din cisnădie răpus de covid - ivonne voinescu avea 64 de ani
FOTO: Getty Images

Medicul de familie Ivonne Ioana Voinescu din Cisnădie a decedat. Avea 64 de ani și era infectată cu virusul SARS-CoV-2.

Ivonne Voinescu a fost medic de familie în Policlinica din Cisnădie. A fost unul dintre cei mai iubiți doctori din localitate. Vestea că a decedat i-a întristat pe apropiați.

„Ieri după-masă o veste tristă ne-a umplut inimile de mâhnire și neputință. Virusul a luat cu el o colegă deosebită, plină de vervă, bucurie de viață si cu îndelungată practică medicală dedicată pacienților. A fost medic de familie. Zbor lin către îngeri Ivonne. Dr. Voinescu Ivonne a fost medic de familie în Cisnădie cu o îndelungată practică medicală în slujba pacienților ei, dar virusul acesta din păcate a luat-o dintre noi”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, una dintre colegele doamnei doctor.

Medic internat pe ATI

Ivonne Voinescu a fost confirmată cu noul coronavirus în data de 19 februarie. A fost internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu, însă după o perioadă starea ei de sănătatea s-a înrăutățit, astfel că pacienta a fost mutată pe secția ATI a spitalului.

În cursul zilei de duminică, 28 februarie, Ivonne Voinescu a decedat. Medicul de familie a fost inclus în bilanțul național al deceselor cu COVID-19.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu