video: benny adegbuyi, despre sibiu - „este cu mult peste alte orașe, îmi place mult aici”

Luptătorul Benny Adegbuyi, unul dintre cei mai cunoscuți sportivi români la nivel mondial, la ora actuală, a fost invitat, vineri, la emisiunea „Interviuri pe Față”. Campionul a vorbit despre cariera sa și despre ce face la Sibiu, menționând că este „un oraș frumos și liniștit”.

Benny Adegbuyi se antrenează la Sibiu și din acest motiv vine des în oraș. Îi place aici și spune că de fiecare dată de simte ca acasă.

„Mă găsesc bine la Sibiu, îmi place, e un oraș pe placul meu. Eu sunt ardelean, așa că de fiecare dată mă simt bine în părțile astea și oamenii au o căldură specială și, evident, de fiecare dată, îmi aduc și familia câteva săptămâni. (…) Am un antrenor la Sibiu, Alin Bălașa, de asta vin și mai des la Sibiu. Alin este unul dintre antrenorii mei, pe lângă staff-ul din Olanda, care mă ajută pe partea din România”, a declarat Benny Adegbuyi.

Luptătorul a declarat că Sibiul este un oraș liniștit și că îi place să vină aici pentru a se deconecta de la agitația Bucureștiului.

„Sibiul e un oraș frumos. Repet, eu sunt ardelean, am copilărit în Aiud, m-am născut la Cluj-Napoca, mă simt de fiecare dată bine în Ardeal. De multe ori chiar îmi doresc, fiind în București, să vin la Sibiu ori la Cluj. Sibiul e un oraș liniștit, oamenii sunt calzi, călduroși. Nu e aglomerație, nu e traficul din București, e o deconectare care îmi prinde bine. (…) Am diferiți prieteni în oraș. Mă opresc și oamenii prin oraș. De multe ori, cred că Sibiul este peste multe orașe, chiar și peste cele mai mari. Aici mă opresc oamenii foarte mult pe stradă și își doresc poze, mă felicită și asta mă bucură. Multă lume e reținută, dar sibienii sunt diferiți, se opresc mereu să mă felicite”, a mai spus Benny.

Ultima oră

Comentariul meu