postul de director la salvamont sibiu, scos la concurs - se pot depune dosare
Foto Arhivă

Serviciul Salvamont Sibiu va avea un nou director probabil de la 1 aprilie, când se va încheia întreaga procedură a concursului pentru acest post. Consiliul Județean Sibiu, care are în subordine Serviciul Salvamont, a început deja procedurile. s-a deschis perioada de depunere a dosarelor, perioadă ce se va încheia în 10 martie.

Serviciul Salvamont Sibiu a rămas fără director din data de 10 noiembrie 2020, atunci când Adrian David a anunțat că părăsește instituția. El a plecat prin transfer la Direcția pentru situații de Urgență (DSU), la București. Adrian David activase în cadrul Salvamont timp de32 de ani, iar 16 ani a fost director. Din noiembrie conducerea Salvamont Sibiu a fost asigurată prin interimat.

Acum, postul a fost scos la concurs. Până în data de 10 martie 2021 cei interesați își pot depune dosarele. Urmează apoi selecția lor, eventualele contestații, proba scrisă, afișarea rezultatelor, rezolvarea eventualelor contestații, apoi interviul, din nou posibile contestații. toată această procedură se va finaliza în data de 30 martie când vor fi afișate rezultatele finale.

Dosarele se depun până la data de 10.03.2021, ora 15:30 la Serviciul Resurse Umane al Consiliului Judeţean
Sibiu, telefon : 0269/217733 int.113.

Toate informațiile legate de concurs se găsesc AICI

 

 

Ultima oră

Comentariul meu