live - campionul benny adegbuyi, în direct pe ora de sibiu - vineri, ora 16.00

Unul dintre sportivii români celebrii pe mapamond la ora actuală, luptătorul Benny Adegbuyi, va fi vineri invitat în cadrul unui interviu LIVE, realizat la Dabo Doner (Victoriei). Se întâmplă de la 16.00, pe Ora de Sibiu, precum și pe pagina de Facebook, pe contul de Instagram și pe canalul nostru de Youtube.

Ora de Sibiu reia seria de interviuri live, în forță. Primul invitat este nimeni altul decât cel care l-a învins în meciul anului 2020 din kickboxingul mondial pe celebrul Badr Hari, în main-eventul Galei Glory 76, de la Roterdam (Olanda).
Sportivul român se antrenează des la Sibiu și vom vorbi cu el despre meciul care i-a adus glorie, dar și despre cariera și viața sa.
Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi s-a născut pe data de 24 ianuarie 1985, la Aiud. Este un kickboxer român și luptător K-1. El participă în general la galele GLORY și SUPERKOMBAT și se află în top 10 mondial în ambele clasamente GLORY și LiverKick.com.
Așadar, vineri 26 februarie, vă invităm să urmăriți în direct din locația Dabo Doner de pe Bulevardul Victoriei, interviul cu Benny Adegbuyi.

Ultima oră

Comentariul meu