update exclusiv: dincă de sibiu - și-a tranșat prietenul de pahar și l-a aruncat bucată cu bucată în cibin
FOTO: arhivă

O nouă crimă a șocat comunitatea sibiană. Un bărbat a fost tăiat în bucăți și, mai apoi, băgat într-un sac și aruncat în Râul Cibin, de către colegul de băutură.

UPDATE

Autorul crimei a fost reținut de procurori. S-a stabilit, de asemenea, cum a fost omorât bărbatul în vârstă de 72 de ani. Se pare că a fost ucis cu un cuțit și ținut în locuința criminalului până a doua zi, când l-a ciopârțit, după care l-a băgat în saci menajeri. Mai apoi s-a dus cu el la râu și l-a aruncat în Cibin. CITEȘTE AICI DETALII

Știrea inițială

O echipă de cercetare, condusă de către un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, fiind formată din criminaliști si specialiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, s-a deplasat luni în municipiul Sibiu pentru a căuta trupul unui bărbat care a fost omorât și mai apoi aruncat în râul Cibin.

CITEȘTE ȘI: Bărbat căutat în Cibin – A fost omorât și aruncat în râu

Surse apropiate anchetei au declarat, în exclusivitate, pentru Ora de Sibiu, că oribila crimă a avut loc în cursul săptămânii trecute, în zona cartierului Reșița din municipiul Sibiu. Cei doi bărbați, ambii sibieni, pensionari, se aflau în casa autorului crimei, la băut. La un moment dat, un conflict a izbucnit între cei doi, astfel că criminalul și-a omorât prietenul de pahar.

Tranșat și apoi aruncat în râul Cibin

Criminalul și-a tăiat în bucăți prietenul, după care l-a împachetat și l-a băgat într-un sac. Se presupune că, imediat după, bărbatul s-a urcat pe bicicletă, trăgând sacul după el, și s-a deplasat în zona râului Cibin, aruncând bucată cu bucată din om în apă. Totul s-a petrecut în timpul nopții.

Criminalul nu recunoaște fapta

La câteva zile de la teribilul eveniment, familia l-a dat dispărut pe bărbat. Atunci au început și căutările. Așa au ajuns anchetatorii pe pista potrivit căreia bărbatul ar fi fost ucis.

Criminalul a fost găsit într-un final, iar în prezent se află la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu și, cel mai probabil, urmează a fi reținut.

Sursele Ora de Sibiu mai spun că bărbatul nu vrea să își recunoască fapta. El spune că nu și-a omorât prietenul și că acesta s-a împiedicat singur și a căzut în râu.

Nu s-au găsit toate bucățile

Până la această oră, s-a reușit găsirea unei singure bucăți din trupul sibianului, și anume trunchiul, fără cap și picioare. Acesta ar fi fost tăiat în patru secțiuni.

Cei doi bărbați sunt sunt pensionari, bărbatul ucis având în jur de 72 de ani. Sursele spun că ucigașul ar semăna izbitor, la fizionomie, cu Dincă, criminalul din Caracal.

Ultima oră

Comentariul meu