update bărbat căutat în cibin - ar fi fost omorât și aruncat în râu
foto: arhivă

S-a dat alarma, joi după-amiaza, în municipiul Sibiu. Mai multe echipaje ale poliției și din cadrul ISU caută un bărbat în râul Cibin. Omul ar fi fost omorât, iar trupul lui a fost aruncat în apă.

UPDATE – Crima s-a petrecut în cartierul Reșița
Surse apropiate anchetei au declarat, în exclusivitate, pentru Ora de Sibiu, că oribila crimă a avut loc în cursul săptămânii trecute, în zona cartierului Reșița din municipiul Sibiu. Cei doi bărbați, ambii sibieni, pensionari, se aflau în casa autorului crimei, la băut. Vezi AICI toate detaliile despre crimă!

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV: Dincă de Sibiu – Și-a tranșat prietenul de pahar și l-a aruncat bucată cu bucată în Cibin

ȘTIREA INIȚIALĂ
„In municipiul Sibiu, in râul Cibin, mai multe echipaje din cadrul ISU și IPJ Sibiu efectuează activități de Căutare a unui bărbat cu privire la care exista suspiciunea ca ar fi fost victima unei infracțiuni de omor”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

La fata locului, echipa de cercetare este condusă de către un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, fiind formată din criminaliști si specialiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu.

Mai multe informații vor fi furnizate la finalul cercetărilor de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu