mesaj viral de la sri - fluturi în stomac de dragobete
Sursa: Facebook SRI - Serviciul Român de Informații

Serviciul Român de Informații continuă seria viralelor pe Facebook printr-un mesaj dedicat zilei de Dragobete. SRI a postat o fotografie care ilustrează expresia „fluturi în stomac”, sub forma radiografiei unei persoane.

Serviciul Român de Informații (SRI) a transmis, miercuri, un mesaj cu fluturi în stomac, de Dragobete, scrie Mediafax. Postarea pe Facebook a devenit viral, fiind distribuit de peste 400 de ori într-o oră.

Fotografia postată, de Dragobete, de SRI, reprezintă o radiografie în care se văd fluturii din stomac, simbol la dragostei.

 

Imaginea a fost distribuită de peste 400 de ori într-o oră, devenind virală.

Citește și Dragobete vine la Muzeul Astra – urmează o săptămână dedicată dragostei

Pe 24 februarie se sărbătoreşte Dragobetele, ziua iubirii pentru români. Sărbătoarea marchează ziua lui Dragobete, zeul tinereţii şi al iubirii, şi are origini strămoşeşti, cu o semnificaţie aparte, plină de ritualuri şi tradiţie.

Sursa: Mediafax

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. SRI ,ar trebui sa se ocupe de exemplu…… de acei zanatici care ataca stabilitatea acestei Tari ,dl .Helwig !!!!! mai sinteti acolo? ma mir …in ultimi 3 ani parca ati fi la reanimare ! dl .Helwig ,CONDUCI?un serv. important ,fa ceva sa simtim ca sintem aparati (jucati teatru ,daca aveti talent )nu atacati de sosoci, alti puscariasi condamnati sau in curs !