Ciprian Bacilă, noul director al Spitalului de Psihiatrie Sibiu

Ciprian Băcilă este noul director al Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu. Anterior, acesta a ocupat funcția de director medical. Fostul manager, Sebastian Stroia, a fost numit director al căminului pentru persoane vârstnice de pe strada Azilului din municipiu.

Medicul Ciprian Băcilă, care a fost director medical al Spitalului Clinic de Psihiatrie din Sibiu încă din anul 2014, va ocupa funcția de director interimar sl unității timp de șase luni.

„Eu sunt director medical din anul 2014, am avut două mandate. În momentul de față, domnul manager al spitalului a câștigat un concurs la Unitatea de Asistență Medico-Socială. Propunerea de a fi numit în această funcție interimară pentru maxim șase luni a venit din partea doamnei președinte a Consiliului Județean Sibiu”, a declarat medicul Ciprian Băcilă.

Acesta spune că își dorește să continue proiectele aflate în desfășurare la Spitalul de Psihiatrie.

„În primul rând, vreau să continuăm proiectele aflate în desfășurare. În cadrul Secției IV avea un proiect european de renovare care va debuta în luna martie. Avem, de asemenea, în curs de reamenajare și extindere Ambulatoriul de Specialitate, iar pe partea medicală, ne dorim să deschidem Centrul de Neuro-Știință”, a declarat directorul interimar al Spitalului Clinic de Psihiatrie. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ca om îl înțeleg… Este pe val… Dar sa aleagă ori politica ori știința… Nu de alta dar știința se face la capul pacientului, lângă pacient… Nu la birou.