update foto: casă în flăcări în zona tropinii noi - intervin pompierii

Pompierii sibieni intervin în zona Tropinii Noi, la ieșire din Sibiu spre Rășinari, pentru a lichida un incendiu care a cuprins acoperișul unei case.

UPDATE

Pompierii militari au lichidat incendiul. A ars acoperișul în totalitate pe o suprafață de aproximativ 180 mp și a fost deteriorat interiorul casei atât la etaj cât și la parter. Au fost salvate și evacuate concomitent cu desfășurarea intervenției bunuri din casă. update foto: casă în flăcări în zona tropinii noi - intervin pompierii update foto: casă în flăcări în zona tropinii noi - intervin pompierii

Persoana, cu atac de panică, o femeie de circa 65, proprietara casei a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital, transmite ISU.

În sprijinul echipajelor de pompieri militari au intervenit membrii SVSU Rășinari cu o autospecială de stingere.

Știrea inițială

„Pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost solicitați să intervină de urgență pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la acoperișul unei case de locuit din zona Tropinii Noi. S-au mobilizat prompt 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Au fost anunțați și membrii SVSU Rășinari”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În momentul de față incendiul este localizat și nu există risc de propagare, se lucrează pentru lichidarea incendiului.

O persoană primește îngrijiri medicale ca urmare a unui atac de panică. Intervenția se află în dinamică.

Ultima oră

Comentariul meu