o școală din județul sibiu trece în scenariul roșu
foto: arhivă

Încă o școală din județul Sibiu trece în scenariul roșu din cauza ratei de incidență crescută. Elevii învață din nou online.

Școala Gimnazială Apoldu de Sus trece din scenariul 2 în scenariul 3 din cauza ratei de incidență cumulată din localitate care a trecut de 3 cazuri COVID-19 la mia de locuitori.

„Astăzi, 23 februarie a.c. a avut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, în care a fost adoptată Hotărârea nr. 13, privind aprobarea schimbării scenariului, în cazul unor unităţi de învăţământ, mai exact începând cu data de 23 februarie 2021, se modifică scenariul de funcționare în următoarele unități de învățământ ca urmare a creșterii ratei de incidență cumulată, peste pragul de 3 la 1000 de locuitori după cum urmează: Şcoala Gimnazială Apoldu de Sus trece din scenariul 2 în scenariul 3”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În scenariul trei, cel roșu, vor merge fizic la cursuri doar preșcolarii și elevii din ciclul primar. Restul elevilor continuă cursurile în mediul online.

Textul complet al Hotărârii nr. 13 se publică pe site-ul Instituției Prefectului la secțiunea Activități – Situații de urgență: https://sb.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/ 

Ultima oră

Comentariul meu