foto video aniversare de 101 ani a unei bunicuțe din gura râului - primarul și mai mulți copii i-au cântat fără mască

Lelea Oană este o bătrânică din Gura Râului care a ajuns la venerabila vârstă de 101 ani. Este un eveniment ce trebuie sărbătorit de întreaga comunitate, dar, mai ales în plină pandemie, regulile ar trebui respectate ceva mai clar. La celebra intonare a ”La mulți ani”-ului, un gest lăudabil de altfel, nici copiii școlii din sat și nici însuși primarul nu au purtat masca de protecție. Despre distanțare socială într-o cămăruță în care bătrâna locuiește, evident că nu a putut fi vorba.

VEZI AICI Primarul din Săliște a vizitat și el o femeie de 100 de ani fără a purta masca de protecție 

Lelea Oană, tocmai pentru că ași-a sărbătorit cei 101 ani de viață, este foarte clar că se încadrează în categoria de risc a populației în ceea ce privește infectarea cu covid 19. Dar, dacă tot cei din sat s-au gândit să îi facă o surpriză, ar fi trebuit să fie mult mai atenți la cum o fac.

O parte dintre elevii școlii din sat, însoțiți de un cadru didactic, i-au cântat ”La mulți ani!”. doar că au făcut acest lucru fără ca vreunul să poarte masca de protecție. Și totul a fost filmat și postat pe pagina de Facebook a școlii.

Primarul din gura râului, Gheorghe Călin, a fost și el prezent la eveniment. I-a dus sărbătoritei un tort, dar, nici el nu a purtat masca de protecție, la fel cum nu au purtat nici ceilalți cetățeni prezenți în casa femeii. La fel, totul a fost ”imortalizat” și făcut public pe pagina de Facebook a primarului.

foto video aniversare de 101 ani a unei bunicuțe din gura râului - primarul și mai mulți copii i-au cântat fără mască foto video aniversare de 101 ani a unei bunicuțe din gura râului - primarul și mai mulți copii i-au cântat fără mască foto video aniversare de 101 ani a unei bunicuțe din gura râului - primarul și mai mulți copii i-au cântat fără mască

Primarul Gheorghe Călin nu a răspuns la telefon pentru a putea da o explicație.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ar fi fost frumos sa participati si voi ca redactie a unui ziar local sau macar sa i trimiteti femeii un buchet de flori , nu sa veniti cu stiri de rahat de astea ca nu purtau masca … Bine ca la varsta dansei de 101 ani , are cine sa o bage in seama si sa-i cante La Multi Ani .. mi-as dorii sa avem si noi pe cineva alaturi la implinirea unei asemenea varste frumoase .. cu sau fara masca .