crâșmă din micăsasa amendată pentru nerespectarea programului de funcționare
Foto ARHIVA

Doi operatori economici din județul Sibiu au fost amendați pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva infecției cu Sars CoV-2. Este vorba despre un bar din comuna Racovița și unul din Micăsasa.

În urma unei sesizări primite la nivelul I.P.J. Sibiu cu privire la nerespectarea de către un operator economic, cu punct de lucru în localitatea Racovița, a măsurilor de prevenire  a infectării cu coronavirus instituite în perioada stării de alertă, în cursul zilei de 22 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig au efectuat verificări suplimentare la societățile comerciale care funcționează pe raza localității amintite.

Citește și Video – Paranghelie într-un bar din Racovița – Zeci de tineri petrec ”pe manele”

Astfel, în urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că în cursul serii de sâmbătă, 20 februarie, administratorul unui bar din localitate a desfășurat activități în incinta unității deși, în ziua precedentă, vineri, 19 februarie, în cadrul activităților de control desfășurate, acesta fusese reinstruit de către polițiști cu privire la restricțiile și interdicțiile impuse în această perioadă.

În urma celor constatate, polițiștii avrigeni l-au sancționat contravențional pe administrator cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Administratorul unei alte societăți comerciale, cu punct de lucru în localitatea Micăsasa, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la organizarea programului de lucru.

 

Ultima oră

Comentariul meu