VIDEO Polițistul Teacă, tot mai influencer - Agentul de la Sibiu, viral din nou pe internet

Polițistul Viorel Teacă, cel care a apărut chiar și în celebra publicație Daily Mail după ce împreună cu colegul său s-au bulgărit cu niște copii, devine din ce în ce mai cunoscut, mai ales pe TikTok. Video-urile sale devin virale în primul rând pentru că mesajele transmise sunt simple, la obiect, dar și haioase. De această dată polițistul de la Ordine Publică îndeamnă la purtarea măștii de protecție, dar într-un mod ingenios.

VEZI AICI POVESTEA POLIȚISTULUI VIOREL TEACĂ

Viorel Teacă, în primul rând pentru că este polițist, respectă regulile. Apoi, pentru că este un cetățean care mereu a empatizat cu ceilalți și i-a îndemnat către bine, face din nou acest lucru. Și pentru că cel mai la îndemână îi este TikTok-ul, printr-un video scurt transmite ce are de spus. De această dată a găsit un mod inedit de a-i îndemna pe ceilalți să poarte masca de protecție. ”Tiktok-ul s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă. Foarte multe persoane cunoscute, lideri politici chiar, transmit mesaje în acest fel. Așa că și eu vreau sa fac la fel. Multă lume mă întreabă de ce postez mereu câte ceva, de ce fac filmulețe. Le fac pentru că așa e foarte simplu să transmiți ceva, iar mie îmi stă în fire să încerc să schimb ceva în bine, iar asta e modalitatea pe care am găsit-o”, spune Viorel Teacă.

VEZI AICI UN ALT VIDEO VIRAL AL POLIȚISTULUI 

Polițistul de la IPJ Sibiu a devenit tot mai cunoscut în lumea virtuală, astfel că cel mai recent video al său a fost ”compilat” într-un mod la fel de haios. ”Nu știu cine este domnul care a făcut duetul, dar îi mulțumesc, pentru că așa, mesajul meu va ajunge la și mai multă lume”, spune Viorel Teacă.

Cu siguranță polițistul Viorel Teacă nu se va opri aici și de fiecare dată când va avea un mesaj de transmis va fi unul original.

Ultima oră

Comentariul meu