S-au urcat la volan fără permis la Sibiu
FOTO: arhivă

Un bărbat din Giurgiu și altul din Porumbacu de Jos au fost prinși de polițiștii sibieni, în trafic, în timp ce se aflau la volan, fără să dețină permise de conducere. Amândoi s-au ales cu dosare penale.

„La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 08,00, în municipiul Sibiu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Andrei Șaguna de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în județul Giurgiu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

De asemenea, la data de 21 februarie, în jurul orei 23,30, pe strada Cloșca din orașul Avrig, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din Porumbacu de Jos, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 

Ultima oră

Comentariul meu