avrigenii, cei mai indisciplinați în weekend - s-au dat amenzi pentru petreceri ilegale
Sursa foto: ziare.com

Controalele autorităților privind respectarea măsurilor anti covid au continuat și în acest final de săptămână. În acest weekend la Avrig au fost date două amenzi pentru petrecăreți și nerespectarea acestor măsuri. Alți sibieni au de scos bani din buzunar pentru că nu au purtat masca corespunzător.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig au constatat că, în seara zilei de 20 februarie, într-un imobil de pe Valea Avrigului, 15 persoane participau la o petrecere aniversară. Cu această ocazie, organizatorul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, fiind aplicat și un avertisment scris unuia dintre participanți.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că administratorul unui bar din orașul Avrig desfășoară activități comerciale în incinta unității deși acestea sunt permise doar pe terasă. Administratorul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar un client a fost sancționat cu avertisment scris.

În cursul zilei de ieri au mai fost aplicate:
– 85 de sancțiuni în valoare de 9.700 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;
– 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 750 de lei pentru nerespectarea măsurii privind deplasarea.

Polițiștii locali au verificat 187 de persoane și au aplicat 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea măsurii portului măștii de siguranță.

În cursul zilei de 20 februarie a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării activităților de verificare au fost aplicate trei avertismente scrise pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

Personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic, fiind verificate 8 persoane, 2 auto și 1 societate comercială. Nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale.

Ultima oră

Comentariul meu