update video foto accident la avrig din cauza depășirii neregulamentare – doi șoferi la spital

Graba a stricat din nou treaba sâmbătă dimineața. Un șofer care mergea spre Brașov s-a angajat într-o depășire neregulamentară și a provocat un accident de circulație pe DN1, în zona Avrig. Traficul este blocat total și deviat prin Avrig, pe ambele sensuri.

UPDATE La ora 9:30 traficul a fost reluat în ambele direcții.

Știre inițială: Bărbatul, de 51 de ani din alba, se îndrepta către Brașov. S-a angajat in efectuarea unei depasiri neregulamentare, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o autoutilitara transport marfa condusa regulamentar din sens opus de catre un barbat in varsta de 39 de ani, din județul Brașov.

YouTube video

update video foto accident la avrig din cauza depășirii neregulamentare – doi șoferi la spital update video foto accident la avrig din cauza depășirii neregulamentare – doi șoferi la spital update video foto accident la avrig din cauza depășirii neregulamentare – doi șoferi la spital update video foto accident la avrig din cauza depășirii neregulamentare – doi șoferi la spital

La fața locului a ajuns un echipaj de descarcerare și 2 echipaje SMURD. Echipajele SMURD au acordat ingrijiri medicale ambilor șoferi și au transportat la UPU Sibiu șoferul autoturismului, care este conștient și politraumatizat.

 

Ultima oră

Comentariul meu