agenda de weekend la sibiu - mergem la plimbare, teatru sau participăm la concursuri

În acest weekend, la Sibiu vă puteți delecta cu mai multe evenimente culturale atât online, cât și cu participarea publicului, dar și activități mai interactive, cum ar fi plimbările prin Muzeul Satului sau participarea la concursuri.

Acest sfârșit de săptămână aduce sibienilor mai multe evenimente interesante. Oamenii pot alege între un spectacol de teatru, o plimbare sau un concurs interactiv în Muzeul Satului.

Teatrul GONG

CENUȘĂREASA – DOAR O POVESTE?

Într-o lume aflată în permanentă schimbare, în care tehnologia pune stăpânire pe tot, iar copiii se îndepărtează tot mai mult de povești, spectacolul „Cenușăreasa – doar o poveste?ʺ reprezintă o chemare de reîntoarce, pentru scurt timp, în lumea magică a poveștilor. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani și va avea loc vineri, 19 februarie la ora 18:00 și sâmbătă, 20 februarie la ora 11:00.

LIVE-STREAM // Atelierul de Creat Povești – Pernuța pisicuță

Diana Ribana pune mereu accentul pe creativitate în realizarea atelierelor sale, iar de această dată vă provoacă să vă confecționați o pernuță în formă de pisică. Pernuța va fi umplută cu vatelină pentru a fi confortabilă, astfel încât să o puteți lua cu voi la grădiniță, în avion sau când mergeți cu mașina pentru a vă putea odihni pe ea. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani și va avea loc sâmbătă, 20 februarie la ora 11:00, live pe pagina de Facebook a Teatrului Gong.

LIVE-STREAM Atelierul de Meșterilit – Fereastra sufletului

Aurilă și Rilă vă învață cum să confecționați un cadou de suflet pentru o persoană dragă din viața voastră. Cu puțină creativitate și dibăcie veți putea meșterili un super cadou. Alături de cei doi prieteni veți transforma un tocător într-o ramă pentru o fotografie cu o persoană dragă vouă. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani și va avea loc duminică, 21 februarie la ora 11:00, live pe pagina de Facebook a Teatrului Gong.

Teatrul Național „Radu Stanca”

Vara în care mama a avut ochii verzi

Spectacol realizat după romanul omonim al Tatianei Țîbuleac. Va avea loc duminică, 21 februarie de la ora 19.00.

Actori.SB.Online – Daruri teatrale

Evenimente difuzate gratuit online pe pagina de Facebook TNRS și paginile de Facebook ale partenerilor media și pe canalul de YouTube al TNRS.

Vineri, 19 februarie 2021
Ora 21:00

„Pisicuța albă”, după Ma Yue, cu Ofelia Popii, Sofia Luna și Ciprian Scurtea
Ora 21:30 
Dosarul poliției despre moartea lui Urmuz, cu  Emőke Boldizsár

,,Săptămâna lui Dragobete” la Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA va organiza în perioada 20-26.02.2021 evenimentul ,,Săptămâna lui Dragobete”. Inițiativa va avea două coordonate, una destinată cuplurilor de îndrăgostiți, cealaltă pregătită special pentru copii cu spirit de inițiativă. Mai precis, timp de o săptămâna toți îndrăgostiții & copii vor putea participa la două concursuri special pregătite pentru Sărbătoarea Dragobetelui.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu