al hamra - arome orientale din bucătăria libaneză pe care le poți experimenta în shopping city sibiu

Al Hamra din Shopping City Sibiu este un restaurant cu specific libanez, cu bucătărie tradițională arăbească, ideal pentru cei indrăgostiți de această arie culinară, dar şi pentru cei ce doresc să experimenteze. Mâncărurile sale revigorante şi aromate cu condimente unice oferă o călătorie în minunata lume a gusturilor orientale, aducând o parte din Orientul Mijlociu în suflete.

Rețetele sale, ideale pentru toate gusturile, de la cei ce preferă legumele sau ţin post, până la iubitorii de carne, alcătuite din produse proaspete alese cu grijă şi preparate pe loc sunt alegerea perfectă pentru o masă delicioasă. Al Hamra este biletul către o călătorie culinară orientală, fiind locul unde, odată ajuns, te simți în altă lume – mirosurile bucatelor tradiționale, sfârâitul tigăilor, cuvintele și denumirile – toate te fac să îți închipui că te plimbi prin bazarurile și piețele arăbești.

„Al Hamra” este un restaurant unde prospețimea întâlnește savoarea: unde puteți savura gusturile autentice libaneze și ale Orientului Mijlociu, unde preparatele noastre orientale vă așteaptă proaspete și aburinde. Bucătarii noștri vă oferă produse după rețete autentice transmise din generație în generație, pentru a oferi publicului sibian cele mai îmbietoare și aromate preparate. De la salatele proaspete, ce vă răcoresc în zilele calduroase de vară, până la preparatele gătite în mod tradițional, care vă încălzesc în friguroasele zile de iarnă și însoțite în toate anotimpurile de delicioasa supă cremă de linte, vă îmbiem să încercați gama noastră variată de deserturi, aromatizate cu bine-cunoscuta apă de flori sau bogat însiropate.

În această perioadă, dar nu numai, vă recomandăm unul dintre cele mai apreciate preparate ale noastre, „Mixed Grill”, având astfel posibilitatea să savurați deliciosul Kebap libanez, alături de frigaruile de pui și oaie, perfect condimentate, pentru a simți adevaratele arome ale Orientului Mijlociu. Vă așteptăm în locația noastră din Shopping City Sibiu, au declarat  reprezentanții restaurantului.

Dintre delicioasele produse specifice de la Al Hamra, supă cremă de linte alături de minunatele crutoane de lipie, Hummus, Kibbeh, irezistibilele frigărui de vită şi oaie – Kebap şi inegalabilul Falafel, portretizează cel mai bine tabloul gusturilor orientale. Toate acestea capătă prospeţime atunci când se servesc alături de revigoranta băutură pe bază de iaurt, Ayran. Pentru a linişti papilele după o masă bogată în mii de arome, un desert pe măsură este recomandat şi anume înmiresmatele prăjituri, Muhalabieh şi Bassbouse, care sunt comapanionul ideal pentru a încheia călătoria gusturilor, cu un strop de apă de flori.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Shopping City Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Shopping City Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.al hamra - arome orientale din bucătăria libaneză pe care le poți experimenta în shopping city sibiu

 

 

Ultima oră

Comentariul meu