video: „bizon” de sibiu cu chef de scandal - i-a tăiat calea unui șofer în sensul giratoriu

Un tânăr povestește că un sibian i-a tăiat calea în sensul giratoriu și nu i-a acordat prioritate. Fiindcă l-a claxonat, omul a oprit mașina pe trecerea de pietoni, s-a dat jos, și a început să îl tragă la rost.

Evenimentul a avut loc marți, în jurul orei 17:50, la intersecția dintre Strada Sibiului cu strada Doamna Stanca.

Un șofer care se afla în sensul giratoriu spune că, la un moment dat, un alt conducător auto i-a tăiat calea și s-a băgat în fața lui. Fiindcă a fost la un pas să-i lovească mașina, șoferul l-a claxonat, moment în care, „bizonul” a oprit autoturismul pe trecerea de pietoni și s-a dat jos la el cu tupeu ca să lămurească lucrurile.

YouTube video

„Eu făceam stânga în sensul giratoriu spre Doamna Stanca, iar el venea din intersecția cu restaurantul El Gringo. A intrat efectiv pe lângă noi și s-a băgat în fața mea. L-am claxonat fiindcă aș fi putut intra în el. Nu ne-a dat prioritate. Apoi tot el a fost nervos. A oprit mașina pe trecerea de pietoni, s-a dat jos din mașină, n-avea nici mască de protecție și a venit la geamul meu să-mi spună că sunt două benzi acolo. Eu nu am vrut să dau curs scandalului, i-am spus frumos să se asigure când schimbă benzile. După care toată lumea a început să-l claxoneze ca să plece”, explică șoferul.

video: „bizon” de sibiu cu chef de scandal - i-a tăiat calea unui șofer în sensul giratoriu
Șoferul venea dinspre El Gringo 

Omul consideră că sibianul a avut această reacție deoarece avea un alt număr de înmatriculare decât de Sibiu. „Mașina mea are numere de Olt, abia ce am cumpărat-o de acolo. Poate de aici reacția lui, mă gândesc”, spune șoferul.

Acesta a precizat că a făcut o sesizare online la IPJ Sibiu, unde a trimis și filmarea.

Ultima oră

Participă la discuție

14 Commentarii

  1. Nu a gresit cu nimic… Cu exceptia faptului ca trebuia sa l bata pe oltean sau valcean, sa stie ca nu are ce cauta in Sibiu sa incurce traficul

  2. Madalina Rosu, autoarea articolului ar trebui sa ceara scuze “Bizonului” de Sibiu. Stimata “jurnalista”, daca nu cunoasteti regulile de circulatie intr-un sens giratoriu din Romania, va sfatuiesc sa va informati inaine de a publica asemenea stiri online. Sper ca faceti voluntariat la oradesibiu.ro, din lipsa de fonduri pentru angajarea jurnalistilor calificati.

  3. Doamne cita prostie ai in cap . Ar trebui să îți cer scuze , ptr ca esti purtător de prostie . I

  4. Problema acolo sunt marcajele. La banda de exterior cand vii dinspre Selimbar ar trebui sa fie linie continua, adica sa ai dreptul sa mergi doar la dreapta sau inainte, si nu sa faci sensul spre Dna Stanca

  5. Bizonul are dreptate. El se afla pe banda 1. Tu erai pe banda 2, ai schimbat banda trebuia sa te asiguri, semnalizezi si apoi schimbi banda. Daca il loveai erai bun de plata. Daca el facea stanga si tu vroiai sa iesi tot tu erai de vina. Neasigurare la schimbare de directie de mers. Greseala care a facuta a fost ca sa dat jos sate certe, nu este organ de politie, nui convine ceva sa sune la 112 sa vina politia si sa aplice legea.

    1. DAAP, Bizonul are dreptate, claxonistul e un bou, … sau vacă, … in oricecaz o vită. Articolul nu e prost dar e ca la m_ee depinde de care parte te aflii, de data asta a gresit, a tinut cu boul si nu cu bizonul, care avea prioritate, si a vrust să arate asta la toata lumea. No, nu mai claxonatii ca boii, ca va bat bizonii !

  6. conform legii el avea prioritate si tu trebuia sa mai faci odata sensul, tu ai schimbat banda, nu el

  7. Parerea mea este ca amandoi aveati vina daca intrai in el……nu cred ca ti-a taiat calea ….probabil s-a gandit ca tu faci stanga….cel mai bine sa eviti orice ar fi ….nu se merita sa te dai jos din masina sunt tot felul de tampiti in Sibiu.

      1. Codul rutier prevede ca pot claxona
        conducatorii autovehiculelor care folosesc acest semnal pentru evitarea unui pericol imediat. Daca omul a considerat ca era iminenta tamponarea…care e problema?
        Problema dobitocului cu WV e ca a incalcat si art. 142 din HG 1391oprind nejustificat pe trecerea de pietoni plus faptul ca nu a purtat masca in spatiul public. In rest…e bine ca nu ati avut nevoie de amiabila.

    1. Din pacate bizonul avea prioritate….se afla pe prima banda in sens…tu erai pe a doua….tu erai cel care schimba banda si trebuia sa te asiguri…..daca inainte de intrarea in sens erau marcaje rutiere pe fiecare banda gen…banda 1 inainte si la dreapta…..banda 2 inainte si la stanga bizonul a gresit ca nu s-a incadrat corect pe banda si nu a respectat marcajele rutiere. Doar in acest caz aveai dreptate.