botezul cu zeci de invitați pe valea avrigului - patronul a fost amendat

O petrecere de botez a avut loc, sâmbătă, la un local de pe Valea Avrigului. Zeci de invitați au luat parte la eveniment în ciuda restricțiilor impuse în perioada stării de alertă. Patronul salonului a negat faptul că ar fi avut loc un eveniment organizat și a susținut că totul s-a desfășurat în mod legal. Cu toate acestea, bărbatul a fost amendat.

Un botez cu mai bine de cincizeci de persoane a fost organizat, sâmbătă, la restaurantul din cadrul Pensiunea Ferma Brândușa de pe Valea Avrigului. Proprietarul localului a declarat însă că nu a fost vorba de un eveniment organizat și că în restaurant a putut intra oricine nefiind rezervat de nimeni.

VEZI VIDEO AICI

În urma publicării imaginilor, polițiștii sibieni au mers în control, astfel că patronul a fost amendat cu suma de 3.000 de lei pentru organizarea evenimentului.

„În cursul zilei de ieri, polițiștii sibieni au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 3.000 de lei, unui operator economic pentru organizarea de evenimente în spații pentru care s-au instituit restricții/interdicții. Este vorba despre o societate cu punct de lucru, restaurant, în localitatea Porumbacu de Jos, unde administratorul a organizat un botez cu participarea unui număr de aproximativ 60 de persoane în data de 13 februarie”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu