viceprimarul din șelimbăr, după vaccinarea cu astrazeneca - „sunt fresh, mă simt bine”

Viceprimarul comunei Șelimbăr, Cornel Oană, s-a vaccinat, luni, împotriva COVID-19, cu serul produs de AstraZeneca. Acesta spune că se simte bine și că nu a avut nicio reacție adversă.

Cornel Oană, viceprimarul din Șelimbăr, a fost printre primele persoane din localitate vaccinate la unul dintre cele mai noi centre din județul Sibiu, și anume centrul amenajat în cadrul mall-ului Shopping City. Acesta le-a transmis șelimbărenilor, imediat după vaccinare, că în așa fel speră să fie oprită pandemia de coronavirus, îndemnându-i să se programeze.

„Dragi șelimbăreni, mohani, bungărzeni și veștemeni, m-am vaccinat astăzi (n.red.: luni) pentru a pune STOP pandemiei. Procedura este simplă, nedureroasă, iar condițiile de la Centrul de Vaccinare Șelimbăr sunt excepționale, și tot procesul se desfășoară într-un ritm foarte bun. Împreună, putem opri această pandemie!”, a scris, pe Facebook, viceprimarul Oană.

Viceprimarul spune că, la o zi după vaccinare, se simte foarte bine și că a mers la serviciu fără problemă. Nu a avut nicio reacție adversă. „Nu am avut nicio reacție adversă. Am fost la muncă de la ora 08:00. Sunt fresh, nu m-a durut deloc brațul. Nu prea se leagă nicio boală de mine”, a spus, râzând, viceprimarul Oană, care în urmă cu câteva luni a avut COVID-19 și s-a vindecat.

Cât despre restul angajaților din Primăria Șelimbăr care s-au vaccinat, viceprimarul a spus că unii dintre ei au avut reacții adverse minore, cum sunt febra sau oboseala, însă, în prezent, se simt bine.

Primarul Grecu nu s-a vaccinat încă

Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr, nu s-a vaccinat încă împotriva COVID-19, iar asta fiindcă vrea mai întâi de toate să își facă un set de analize. Soția edilului a avut coronavirus, astfel că își dorește să afle dacă el are anticorpi. „Mâine (n.red.: miercuri) mă duc să îmi fac un test pentru anticorpi. În cazul în care am imunitate, nu voi face încă vaccinul. Dacă anticorpii sunt puțini, mă voi programa și eu”, a declarat, pentru Ora de Șelimbăr, primarul Marius Grecu.

Vă reamintim că, luni, a fost deschis primul Centru de Vaccinare din Șelimbăr. Aici vor fi imunizate cu serul AstraZeneca persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 şi 55 de ani, care se încadrează în categoria a doua din Strategia de vaccinare împotriva COVID-19 în România.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu