criminalul din arhitecților, arestat preventiv - e după gratii la sibiu

Criminalul din Cartierul Arhitecților, care și-a ucis fosta iubită de ziua îndrăgostiților, a fost arestat preventiv pentru omor. Hunedoreanul se află, în prezent, în arestul IPJ Sibiu.

Crima din Cartierul Arhitecților a îngrozit o întreagă comunitate. Un bărbat a intrat în locuința fostei iubite și a ucis-o cu sânge rece. Imediat după ce a înjunghiat-o, omul a fugit în Deva, acolo unde s-a predat. Deși avea un ordin de protecție, asta nu l-a oprit pe criminal să se apropie de femeie.

La câteva ore după ce și-a recunoscut fapta, criminalul a fost adus înapoi în Cisnădie pentru reconstituirea crimei. VEZI AICI VIDEO CU CRIMINALUL

Criminalul stă în arest preventiv 30 de zile

Prin ordonanța procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, din data de 14.02.2021, s-a dispus reținerea suspectului, pe o durată de 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunii de omor,

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au solicitat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile. Omul va sta în arest până în data de 16 martie.

„Soluția pe scurt: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. În temeiul art. 226 Cpp, art. 223 alin. 2 Cpp raportat la art. 202 alin. 1 şi alin. 3 Cpp, dispune arestarea preventivă a inculpatului D.C.V., …, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. 1 Cp, în prezent reținut în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, pe o durată de 30 zile, începând cu data de astăzi, 15.02.2021, până la data de 16.03.2021, ora 24,00 inclusiv. În temeiul art. 275 alin. 3 Cpp, cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu în cuantum de 313 lei se avansează din fondurile Ministerului Justiției. Cu drept de contestație în termen de 48 ore de la pronunțare”, potrivit soluției publicată pe portalul Tribunalului Sibiu.

CITEȘTE ȘI: UCIGAȘUL ȘI-A ÎNJUNGHIAT FOSTA IUBITĂ DE 20 DE ORI – SPUNE CĂ EA L-A ATACAT PRIMA

CITEȘTE ȘI: RELAȚIA DINTRE DIANA ȘI VIOREL – CUM S-A AJUNS LA CRIMĂ

Ultima oră

Comentariul meu