accident cu două mașini în sibiu - un șofer începător este rănit
Sursa: Info Trafic Jud. Sibiu

Un accident rutier a avut loc, marți, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu. Un șofer în vârstă de 19 ani a fost rănit.

Șoferul unui autoturism, în vârstă de 73 de ani, s-a izbit de mașina unui tânăr de 19 ani la Sibiu fiindcă nu i-a acordat prioritate.

„Strada Ștefan cel Mare, șoferul unui autoturism condus dinspre Agnita virează stânga fără să acorde prioritate si intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un sibian în vârstă de 19 ani. Acesta din urmă primește îngrijiri medicale, este conștient și va fi transportat la spital. Celălalt conducător auto este un cetățean străin în vârstă de 73 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței. „SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip B la un accident rutier produs în Sibiu. Victima, un bărbat de 19 ani prezinta fractura membrul superior drept. Pacientul este transportat la UPU pentru investigații și tratament”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu