pompierii din sibiu caută oamenii străzii ca să-i ducă la adăpost când e ger

Temperaturile sunt extrem de scăzute în județul Sibiu, astfel că, în această perioadă, salvatorii din cadrul ISU Sibiu vin în ajutorul persoanelor fără adăpost.

Pe perioada sezonului rece când temperaturile sunt scăzute, echipaje SMURD din cadrul subunităților ISU Sibiu efectuează pe timpul nopții, patrulări pe raza județului Sibiu în sprijinul persoanelor fără adăpost în vederea acordării de îngrijiri medicale și transport către spatiile special amenajate.

În noaptea de joi spre vineri, echipajele au ieșit în teren și au patrulat prin județ însă nu găsit niciun om al străzii. „Având în vedere temperaturile scăzute înregistrate ieri, 11.02.2021,în cursul nopții echipajele SMURD din cadrul subunităților ISU Sibiu au efectuat un număr de 9 patrulări în care nu au fost identificate persoane fără adăpost”, informează pentru Ora de Sibiu Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Dacă observați persoane fără adăpost, sunați la numărul unic de urgențe 112 și spuneți-le salvatorilor locul ude acestea se află. În acest fel, echipajele de salvatori le pot prelua pentru a le transporta la locurile special destinate.

Ultima oră

Comentariul meu