vaccinarea la sibiu - vineri dimineața au apărut locuri noi în municipiu

Luni, 18 ianuarie a debutat cea de-a doua etapă a imunizării împotriva Covid-19. În această etapă sunt imunizate persoanele cu grad ridicat de risc vârstnicii din centrele rezidențiale, adulții cu vârsta de peste 65 de ani, adulții care suferă de boli cronice, precum și persoanele care desfășoară activități în domenii – cheie, esențiale.

Miercuri, 10 februarie, s-a dat start programărilor pentru vaccinarea cu serul Astra Zeneca la Sibiu. După o zi, toate locurile din municipiul Sibiu au fost epuizate. Sibienii s-au înghesuit să se programeze pentru imunizarea cu serul Astra Zeneca, majoritatea optând pentru punctul de vaccinare din municipiul Sibiu, astfel că, toate locurile disponibile centrul amenajat la Redal Expo Sibiu erau epuizate, iar în centrul de vaccinare de la Șelimbăr mai erau doar câteva locuri.

vaccinarea la sibiu - vineri dimineața au apărut locuri noi în municipiu

Au fost suplinite locurile

În fiecare zi, vor apărea locuri noi pentru vaccinare.

”Programarea pentru AstraZeneca a început în 10 februarie și se realizează pentru o sesiune de 20 de zile, în perioada 15 februarie – 6 martie. Ulterior, în fiecare zi, vor fi alocate noi sloturi care vor permite programări pentru vaccinarea cu AstraZeneca, până la data de 11 aprilie.”, informează Grupul de comunicare al CNCAV.

Ultima oră

Comentariul meu