tîmplaru și sasu rămân după gratii - judecătorii au respins o nouă cerere

Adrian Tîmplaru, și Florin Judele, zis și Sasu, cunoscut sibienilor în urma scandalurilor în care au fost implicați, se află în continuare în arest preventiv. Ambii sunt arestați din noiembrie 2020 într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane. Au cerut să fie cercetați în arest la domiciliu, însă judecătorii nu au fost de acord.

VEZI AICI DETALII DIN TIMPUL DESCINDERILOR DIN NOIEMBRIE

Cei doi sibieni se află în arest preventiv. Dar, din noiembrie până acum au cerut de mai multe ori să fie cercetați în arest la domiciliu, la fel ca Alex Bodi, și el inculpat în același dosar. În cazul sibienilor însă, judecătorii au menținut mereu arestul preventiv. Așa s-a întâmplat și la începutul lunii, când procurorii au cerut prelungirea arestului preventiv pentru încă 30 de zile. Judecătorii au admis cererea, astfel că măsura s-a prelungit până la data de 11 martie, inclusiv. Cei doi, alături de alți inculpați din dosar, au făcut contestație la decizia judecătorilor.

În data de 8 ianuarie Adrian Tîmplaru a contestat măsura asiguratorie impusă de judecători, pentru a doua oară, și tot pentru a doua oară i-a fost respinsă.

 

Ultima oră

Comentariul meu