cupa româniei – csu sibiu joacă în sferturi cu rivala de tradiție, u bt cluj napoca
FOTO - BC CSU Sibiu / Facebook

Organizarea Final 8 Cupa României la baschet masculin (CRMB), sezonul 2020-2021, a fost atribuită clubului U-BT Cluj-Napoca, a anunțat Federația Română de Baschet. CSU Sibiu joacă în sferturi chiar cu rivalii din Cluj.

Fazele finale ale Cupei României la baschet masculin vor fi găzduite de BT Arena din Cluj Napoca.
Clubul U-BT Cluj-Napoca a obținut dreptul de a organiza turneul final, la concurență cu rivala CSM CSU Oradea.
Competiția, care va include sferturi de finală, semifinale și finală, se va desfășura în perioada 6-9 martie, la start urmând să fie prezente echipele U-BT Cluj-Napoca, FC Argeș Pitești, SCM Craiova, CSM CSU Oradea, Steaua București, BC CSU Sibiu, CSO Voluntari și SCM Timișoara.
Odată cu anunțarea clubului desemnat să organizeze turneul, s-a efectuat și tragerea la sorți pentru faza sferturilor, acestea stabilind următorul tablou de concurs, pentru data de 6 martie:
SF1 – BC CSU Sibiu – U-BT Cluj-Napoca
SF2 – CSO Voluntari – FC Argeș Pitești
SF3 – SCM U Craiova – Steaua București
SF4 – CSM CSU Oradea – SCM Timișoara.

Învingătoarele din prima fază a Final 8 CRBM se vor întâlni a doua zi, în 7 martie, în semifinalele competiției, împerecherea jocurilor fiind SF1 cu SF4 și SF2 cu SF3.
Finala se va desfășura în data de 9 martie, în lupta pentru trofeu urmând să fie prezente învingătoarele din semifinale.
U-BT Cluj-Napoca este deținătoarea trofeului, după ce sezonul trecut a câștigat finala CRBM împotriva celor de la CSM CSU Oradea.

Ultima oră

Comentariul meu