update video foto accidentul mortal de la avrig - unul din șoferi era din brașov

Un grav accident de circulație s-a petrecut joi dimineața în zona localității Avrig. Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit, iar unul dintre pasagerii microbuzului și-a pierdut viața.

UPDATE 2

Din primele cercetări efectuate de către polițiști rezultă că șoferul autoturismului a pătruns în drumul național de pe un drum secundar și a intrat în coliziune cu microbuzul condus spre Brașov.

„Cele 6 persoane implicate au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu conștiente cu diverse traumatisme”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

UPDATE 1

Bărbatul decedat este chiar șoferul microbuzului. Acesta era din Victoria, județul Brașov.

Omul circula pe ruta Sibiu – Brașov și transporta mai mulți muncitori de la Tălmaciu acasă, în Victoria.

ȘTIREA INIȚIALĂ

VEZI AICI DETALII DESPRE ACCIDENTUL TERIBIL

YouTube video

update video foto accidentul mortal de la avrig - unul din șoferi era din brașov update video foto accidentul mortal de la avrig - unul din șoferi era din brașov update video foto accidentul mortal de la avrig - unul din șoferi era din brașov update video foto accidentul mortal de la avrig - unul din șoferi era din brașov update video foto accidentul mortal de la avrig - unul din șoferi era din brașov

Polițiștii au stabilit că autoturismul era condus de un bărbat de 48 de ani din Mârșa, iar microbuzul de un bărbat de 58 de ani din județul Brașov.

Traficul a fost reluat după ce mai bine de două ore a fost întrerupt, iar mașinile au fost redirecționate prin Avrig.

Ultima oră

Comentariul meu