studenții protestează vineri la sibiu - vor gratuitate la tren
Sursa: studentpenet.ro

Studenții din Sibiu protestează, vineri, în fața Prefecturii. Astfel de manifestări vor avea loc în toată țara în urma deciziei de a elimina gratuitatea acestora la transportul feroviar.

Protestul va avea loc în fața Prefecturii, vineri, între orele 10:00 și 13:00. Studenții spun că manifestarea va fi una pașnică și se va desfășura cu respectarea normelor de protecție împotriva COVID-19.

„Având în vedere refuzurile coaliției aflate la guvernare de a avea discuții cu studenții, de a lua în considerare păstrarea gratuității transportului feroviar și conturarea în cadrul șediței de guvern care a avut loc ieri, 11 februarie, a unui draft de lege care ne limitează drepturile, vă îndemn să ne alăturăm protestelor fizice inițiate de ANOSR în decursul zilei de mâine, 12 februarie, între orele 10:00 și 13:00, în fața sediului Prefecturii Sibiu, strada Andrei Șaguna, nr. 10.

Țin să vă reamintesc că, având în vedere contextul pandemic, este obligatoriu să purtăm mască, iar pentru a ne încadra în normele legale, numărul participanților va fi maxim 100 de persoane. De asemenea, la fel de important este faptul că acest protest este unul pașnic, prin urmare vă îndemn să fiți fermi, dar echilibrați”, se arată într-un mesaj distribuit în mai multe grupuri de studenți din Sibiu.

Pentru acest protest nu există însă nicio cerere la Primăria Sibiu, astfel că nu a fost avizat.

Ultima oră

Comentariul meu