polițiștii le-au stricat distracția - sibieni prinși fără permis în trafic
FOTO: arhivă

Un bărbat din Șeica Mică s-a plimbat cu mașina prin Mediaș când, la un moment dat, a dat nas în nas cu polițiștii. S-a ales cu un dosar penal, iar asta fiindcă le-a fluturat în față oamenilor legii un permis de conducere fals.

„La data de 10 februarie, în jurul orei 13,00, polițiștii rutieri din Mediaș au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism pe strada C. Coposu în municipiul Mediaș. Polițiștii au constatat că bărbatul, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Șeica Mică, nu posedă permis de conducere, prezentând un permis de conducere contrafăcut”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În continuare, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Spre seară, încă un bărbat a fost prins la volan deși nu avea permis de conducere.

„La data de 10 februarie, în jurul orei 17,50, un bărbat de 40 de ani din Valea Viilor, a fost depistat conducând un autoturism pe str. Heves din localitatea de domiciliu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul. În continuare, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere ( art. 335 alin. 1 din Cod Penal)”, mai spune Lazăr.

Ultima oră

Comentariul meu