nu mai sunt locuri la vaccin în sibiu - au mai rămas câteva sute în cisnădie

Miercuri, 10 februarie, s-a dat start programărilor pentru vaccinarea cu serul Astra Zeneca la Sibiu. După o zi, toate locurile din municipiul Sibiu au fost epuizate.

La doar o zi de la debutul programărilor, numărul de locuri disponibile a scăzut brusc. Sibienii s-au înghesuit să se programeze pentru imunizarea cu serul Astra Zeneca, majoritatea optând pentru punctul de vaccinare din municipiul Sibiu, astfel că, toate locurile disponibile centrul amenajat la Redal Expo Sibiu sunt epuizate.

La momentul actual,  în județul Sibiu sunt disponibile 809 de locuri. Dintre acestea, 779 sunt la Cisnădie, 30 la centrul de vaccinare din Șelimbăr, iar la Redal Expo Sibiu nu e niciun loc disponibil.

nu mai sunt locuri la vaccin în sibiu - au mai rămas câteva sute în cisnădie

Conform recomandărilor autorităților medicale, vaccinarea împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca se va realiza pentru grupa de vârstă 18-55 de ani. Ca element de noutate, pentru buna desfășurare a activității de vaccinare, programarea se va realiza în același cabinet atât pentru prima doză, cât și pentru rapel, la 56 de zile.

Ultima oră

Comentariul meu