locurile la vaccinare în sibiu - la cisnădie mai sunt 900. în municipiu sub 100

Miercuri s-a dat startul programărilor pentru vaccinarea cu serul produs de AstraZeneca. În județul Sibiu, la o zi distanță, mai sunt aproximativ 1.300 de locuri disponibile.

Vaccinarea cu AstraZeneca se va realiza în patru centre în județul Sibiu. Două dintre ele au fost amenajate în cadrul Redal Expo, iar celelalte, unul la Șelimbăr, în cadrul Shopping City, și altul la Cisnădie, la Casa de Cultură.

Joi, la ora 11:00, mai erau 1.335 locuri disponibile pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca. Cele mai multe sunt în Cisnădie, peste 900 și la Șelimbăr, puțin peste 300. În municipiul Sibiu mai erau 88 locuri libere.

 

locurile la vaccinare în sibiu - la cisnădie mai sunt 900. în municipiu sub 100

Conform recomandărilor autorităților medicale, vaccinarea împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca se va realiza pentru grupa de vârstă 18-55 de ani. Ca element de noutate, pentru buna desfășurare a activității de vaccinare, programarea se va realiza în același cabinet atât pentru prima doză, cât și pentru rapel, la 56 de zile.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Da si nu se duce nimeni ! Vreau vaccin dar nu pot face pentru ca nu sunt „important” … Daca batranii nu se duc atunci faceti dracului vaccin la cei tineri si la cei care vor sa faca vaccinul !! NENOROCITILOR !!