cățelușă schingiuită la sibiu - „așa arată cruzimea și abandonul”
Foto: Animal Life Sibiu/ Facebook

O cățelușă de numai cinci luni, schingiuită fără milă, a fost salvată de asociația „Animal Life Sibiu”. Imaginile vă pot afecta emoțional.

Asociația Animal Life din Sibiu a publicat mai multe imagini cu o cățelușă rănită grav, murdară și speriată, care, în cele cinci luni de când a ajuns pe lume, a fost torturată fără milă. Salvatorii din cadrul asociației au reușit să o ia în grijă.

„Așa arată cruzimea și abandonul într-un oraș ce a fost Capitală Culturală Europeană! Știm că aceste imagini vă întristează, ne pare rău, noi le vedem atât de des încât nu ne mai rămâne decât să acționăm, iar sentimentele ce ne încearcă, rămân neexprimate, pentru că nu își mai au rostul. (…)

Astăzi (n.red.: miercuri) ne-a fost sesizată această cățeluță de 5 luni, un pui care până acum nu a reușit să cunoască decât suferința, speriată, murdară și cu două răni extrem de adânci în zona gâtului. Acum va fi îngrijita de Adina, colega noastră, care nu știm sincer cum mai face față atâtor cazuri pe care le îngrijește zilnic”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook Animal Life Sibiu.

Câine otrăvit la Gura Râului

Din fericire, cățelușa a fost salvată la timp, însă, periodic, actele de cruzime se repetă. De curând, un alt cățel a fost otrăvit la Gura Râului. Nu a supraviețuit.

„Aseară un coleg a mers să aducă la veterinar un cățel otrăvit în Gura Râului, surioara lui e deja internată de o săptămână, iar el din păcate nu a supraviețuit peste noapte. Drum bun spre cer suflet nevinovat, sigur vei fi într-o lume mai bună”, se arată în postare.

Puteți ajuta la acoperirea costurilor medicale pentru ca animăluțele să se facă bine:

Donand orice suma de bani în contul Animal Life:
BANK: TRANSILVANIA
IBAN (RON): RO03BTRLRONCRT0572564801
IBAN (EURO): RO50BTRLEURCRT0572564801
Beneficiar: Asociatia pentru Protectia Animalelor si a Naturii “Animal Life”

sau prin Paypal: office@animallife.ro cu specificația “Catelusa cu rana la gat”

Ultima oră

Comentariul meu