update video: fetiță moartă după ce a fost călcată de tren în sibiu

O fetiță a murit după ce a fost călcată de un tren în municipiul Sibiu. Evenimentul s-a petrecut la trecerea de cale ferată din cartierul Ștrand din zona străzii Dimitrie Cantemir.

UPDATE

Persoana călcată de tren este o fetiță în vârstă de 13 ani. Potrivit surselor, copila s-ar fi sinucis. 

Știrea inițială

Potrivit primelor informații, fetița a fost accidentată de un tren de călători în cartierul Ștrand din Sibiu. Echipajele ISU Sibiu ajunse la fața locului au constatat decesul acesteia. „La fața locului forțele ISU Sibiu au constatat că incidentul s-a produs în municipiul Sibiu, trecerea la nivel cale ferată, cartierul Ștrand- str. Dimitrie Cantemir. Persoana de sex feminin a fost găsită decedată fără semne vitale”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii din cadrul Transporturi Feroviare se află la fața locului pentru a efectua cercetări.

„Polițiștii Biroului Transporturi Feroviare Sibiu efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele în care o persoana de sex feminin a decedat după ce a fost accidentată de tren, pe linia de cale ferată din cartierul Ștrand, str. D. Cantemir (municipiul Sibiu)”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Trenul se deplasa pe ruta Teiuș – Sibiu, iar momentan staționează pentru efectuarea cercetării la fata locului, urmând a-și continua deplasarea.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Medicină Legală pentru a transporta trupul neînsuflețit al fetiței la IML în vederea efectuării necropsiei.

Ultima oră

Comentariul meu