video: bărbat atacat de zeci de câini în poplaca - un polițist l-a salvat

Un bărbat a fost atacat de doisprezece câini pe un câmp din Poplaca. Norocul omului a fost că un polițist i-a sărit în ajutor și l-a salvat.

Un bărbat din Poplaca se întorcea acasă de la stână când, deodată, în jurul lui s-au adunat doisprezece câini. O femeie a observat scena și a chemat imediat un vecin – care este polițist, dar și șeful echipei canine din cadrul IPJ Sibiu.

„Ce faci când, în mijlocul câmpului, ești atacat de câini? … mulți câini!! Speri sa apară de undeva, de nicăieri, un om cu o experiența de peste 20 de ani in comportamentul canin. În această situație s-a aflat sâmbătă după-masa un bărbat din Poplaca. Se întorcea acasă de la câmp când a fost înconjurat și atacat de 10-12 câini aparținând unei stâni. Norocul lui a fost că întreaga scena a fost observată de o femeie care a apelat imediat la un vecin, polițist și totodată, șeful echipei canine din cadrul Poliției Sibiu”, se arată pe pagina de Facebook a Poliției Sibiu.

Gabi nu a ezitat nici un moment și a plecat în grabă să îl ajute pe bărbat. Doar experiența lui în comportamentul canin a făcut ca această poveste să aibă un final fericit. Bărbatul a scăpat doar cu câteva mușcături, fără Gabi putea fi mai rău.

Proprietarul câinilor a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 800 de lei, aplicate potrivit Legii nr. 61/1991 și Legii nr. 407/2006. Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul I.P.J. Sibiu a fost înființat, se află însă în derulare procedura de încadrare a personalului specializat.

Agentul șef Gabriel Nicolae Ivanov este șeful echipei operative canine la nivelul IPJ Sibiu, cu o experiența din anul 1998 in acest domeniu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Tuta aia era interesata de filmare. Dacă lua 2 pari și fugea sa_i dea omului era mai bine. Se întreba pe cine sa anunțe? I s-a blocat golul din cap?

  2. Este dezastru cu câinii nesupravegheați!!! 800 de Ron amenda este frecție. Sa îl dea în judecata pe proprietarul câinilor și sa ceara daune serioase. Dacă era un copil cu bicicleta? Îl omorau câinii. Oameni tâmpiți care țin câte o haita întreaga la 3 oi.