update video - fetiță lovită de tren în cartierul ștrand

O fetiță a fost lovită, luni seară, de un tren în cartierul Ștrand din municipiul Sibiu. Din nefericire, aceasta a decedat.

UPDATE 3

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că este vorba despre o fetiță în vârstă de 13 ani. Potrivit surselor Ora de Sibiu, copila s-ar fi sinucis.

UPDATE 2

În urma cercetărilor, s-a stabilit că de fapt este vorba despre o fetiță. Aceasta a decedat. „La fața locului forțele ISU Sibiu au constatat că incidentul s-a produs în municipiul Sibiu, trecerea la nivel cale ferată, cartierul Ștrand- str. Dimitrie Cantemir. Persoana de sex feminin a fost găsită decedată fără semne vitale”, informează reprezentanții ISU Sibiu.

UPDATE

Evenimentul s-a petrecut pe strada Rozmarinului spre Turnișor. La momentul redactării acestei știri, la fața locului se află echipaje de poliție, dar și echipaje SMURD. Totodată, a fost solicitat și un echipaj de la Medicină Legală.

Știrea inițială

„Bărbat acroșat de tren în Halta Turnișor, municipiul Sibiu. Pompierii militari ai Detașamentului Sibiu intervin de urgență cu un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD cu medic”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

update video - fetiță lovită de tren în cartierul ștrand

Intervenția se află în defășurare.

YouTube video

Revenim cu detalii.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nu à Fost Nici un echipaj Smurd sau ambulantă la fata accidentului doar poliția și medicina legală nu mai mințiți !!!!