autostrada sibiu nadlac
foto: arhivă

Tunelurile de pe raza localităților Cristian și Săliște, din județul Sibiu, care fac parte din Autostrada Sibiu – Deva, sunt supuse unor reparații, luni, astfel că traficul se va desfășura restricționat pe banda de urgență.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, luni, între orele 09.00-17.00, se vor face lucrări de reparații la carosabil pe Autostrada Sibiu – Deva, între km 263+400 – 264+400. Pe această distanța traficul este restricționat pe banda de urgență pentru reparații la zidurile tunelului, pe sensul de deplasare Sibiu – Sebeș, pe raza localității Cristian, jud. Sibiu, conform Mediafax.

Restricții sunt și între km 264+500 – 264+100, sensul de deplasare Deva – Sibiu, în zona Săliște, județul Sibiu. Și aici este restricționată banda de urgență, pentru reparații ale zidurilor tunelului.

Polițiștii le recomandă șoferilor să manifeste prudență la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcției de deplasare și să crească distanța de siguranță între vehicule.

Sursa: Mediafax

Ultima oră

Comentariul meu