Publicat înROMÂNIA, Ultima oră

Raed Arafat despre marile festivaluri de la vară – ”Se va ajunge la scandal”

raed arafat despre marile festivaluri de la vară - ”se va ajunge la scandal”

Raed Arafat, secretar de stat în cadrul Ministerului de Interne, a declarat, referitor la marile festivaluri a căror organizare a început deja și care ar urma să aibă loc în vară (Untold, Nerversea, n.red.), că nimeni nu poate garanta că vor avea loc la datele stabilite de organizatori.

Arafat a spus că a intrat în contradicție cu ”unul de la Cluj” care l-a criticat că nu se pricepe la industria festivalurilor: ”Așa e, mă pricep la medicină. Nimeni nu poate ști ce va fi la vară”, a declarat Arafat, conform G4media.

Secretarul de stat a subliniat că ”se va ajunge la scandal” pentru că se va aduce iar în discuție problema despăgubirilor celor care își cumpără bilet dacă festivalurile nu vor mai avea loc din cauza pandemiei: ”Așa că oamenii trebuie să știe că își asumă riscul”, a mai spus acesta:

”O să ajungem la discuții, scandal, cine despăgubește oamenii care au luat biletele. Chiar dacă începe acum organizarea, oamenii trebuie să își asume riscul având în vedere că nimeni nu poate să dea un răspuns acum, pentru că nu știm cum vom evolua. Riscul se asumă. Pe partea de festivaluri și concerte mari nu știm cât vom sta așa. Pe partea de restaurante deschidem, închidem iar când cresc infectările. Inclusiv Horeca ne spune să amendăm acolo unde nu sunt respectate regulile pentru a nu închide toată industria. Dar la festivaluri nu știm ce va fi. Există asigurări (financiare, n.red.) pentru astfel de festivaluri. Discuția noastră nu va duce nicăieri pentru că răspunsul meu este foarte simplu: Nimeni nu poate să garanteze că astfel de festivaluri vor putea să aibă loc. Nici măcar procente nu putem să dăm. Așa că cine decide își asumă acest lucru. N-ai cum să organizezi festivalul, apoi, cu o lună înainte, să ne certăm că de ce nu ne lăsați să îl facem?”, a declarat Raed Arafat, duminică seară, la Antena 3.

Sursa: g4media.ro

Ultima oră

Comentariul meu

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții