cinci chefuri întrerupte de polițiști la șelimbăr, sadu, nocrich, sibiu și pe valea avrigului - amenzi de aproape 30.000 ron

Weekend plin de petreceri în județul Sibiu. În ciuda pandemiei și a restricțiilor impuse de autorități, mai mulți sibieni au decis să nu țină cont de ele și să organizeze petreceri ilegale. Polițiștii au făcut verificări ample și au oprit petrecerile. Petrecăreții au primit amenzi usturătoare de aproape 30.000 de lei.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 245 de sancțiuni contravenționale în valoare de 29.509,25 de lei, astfel:

Zi de naștere cu 20 de invitați la Șelimbăr

La data de 6 februarie, în jurul orei 02,30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au constatat că în incinta unui imobil din localitatea Șura Mare se aflau aproximativ 20 de persoane care participau la o petrecere aniversară. Cu această ocazie, participanților li s-au aplicat 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei pentru participarea la evenimente private în spații pentru care s-au impus restricții / interdicții.

Chef cu 20 de persoane într-o cabană la Sadu

La data de 6 februarie, în jurul orei 16,30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au depistat 20 de persoane care, aflându-se într-o cabană de pe raza localității Sadu, nu au respectat normele de distanțare fizică, cu această ocazie fiind aplicate 20 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.000 de lei.

Petrecere ilegală într-un local din Sibiu

La data de 6 februarie, în jurul orei 20,00, în municipiul Sibiu, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au constatat că în incinta unui local din municipiu se aflau aproximativ 50 de persoane care participau la o petrecere aniversară. Pentru organizarea unui eveniment privat într-un spațiu pentru care s-au instituit restricții / interdicții, operatorul economic a fost sancționat de către polițiști cu amendă în valoare de 10.000 de lei. Participanților la eveniment le-au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, din care 2 sancțiuni a câte 2.000 de lei și 41 de avertismente scrise.

Eveniment privat cu 22 de persoane într-o casă din Nocrich

La data de 7 februarie, în jurul orei 00,30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita împreună cu cei din cadrul Poliției Orașului Agnita au identificat 22 de persoane care participau la o petrecere privată într-un imobil de pe raza localității Nocrich. Cele 22 de persoane au fost sanționate atât pentru participarea la evenimente private în spații pentru care s-au impus restricții / interdicții, cât și pentru nerespectarea măsurii privind deplasarea, în total fiind aplicate 44 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9.250 de lei.

Local de pe Valea Avrigului amendat pentru nerespectarea distanțării fizice

La data de 6 februarie, în jurul orei 20,30, pe Valea Avrigului, polițiștii Serviciului de Ordine Publică Sibiu au identificat un operator economic care nu a luat măsurile necesare pentru asigurarea distanțării fizice în localul administrat, polițiștii aplicând o sancțiune contravențională în valoare de 3.000 de lei.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Superb!!! Am ajuns sa ne lăudăm cu amenzile date de poliție ! Ați inebunit complet,cred! Pe bune? In baza căreia legi , deștepților? Nu există ,lege pentru asta! Ei pe procesul verbal nu știu ce să scrie,că e dat OUG și HG ,care ce sa vezi ,nu are statut de lege!!! Deci Toate amenzile sunt ilegale! Încalcă legea și trebuie neapărat contestate în instanță și făcută și plângere penală împotriva lor, pentru Abuz în serviciu!!! Că sa învețe minte ,că altceva trebuie să facă polițiștii români în ziua de azi,că de aceea sunt plătiți de noi ,contribuabili!!!